Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Kanadában

A juharfaleveles ország

Angol Kanadában


 hogy a juharszirup nemzeti kincs a kanadaiaknál, és külön túrákat is szerveznek, hogy bemutassák, hogyan készül ez a gasztronómiai különlegesség?
 
Kanada nevének hallatán biztos magunk előtt látjuk a juharfaleveles vörös-fehér zászlót, és a páratlan élményt nyújtó Niagara vízesés sűrű függönyként leömlő vízzuhatagát. Az Oroszország után második legnagyobb területű Kanada igen változatos természeti adottságokkal büszkélkedhet. Hatalmas tavak, hosszanti folyók, mély öblök, magas hegyek, síkságok és prérik borítják a britektől 1982-ben elszakadt országot. A ’Canada Day’ nevű nemzeti napon függetlenségüket ünneplik a kanadaiak.
 
Az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig, északi irányban pedig az Északi-sarkig terjeszkedő Kanada, amelynek fővárosa Ottawa, a föld tavainak több mint felével rendelkezik, és 13 UNESCO Világörökség is itt található. A sport- és természetcsatornák által közvetített műsorokból jól ismert kiváló síterepek, vadregényes tájak és nemzeti parkok mellett a francia és angol hagyományvilág együttélése, a közvetlen emberek és a városok gazdag látnivalói mind egyre több látogatót csábítanak Kanadába.
 
Kanada szíve a Préri, a Sziklás-hegységtől a Nagy Tavakig terjedő terület, amely felejthetetlen élményeket tartogat: területén jobbára nemzeti parkok találhatók, amelyek közül a leghíresebb a Wood Buffolo Nemzeti Park. Itt megtekinthetünk olyan indián rezervátumokat, amelyekben kultúrájukat a mai napig őrző indiánok élnek. A kajakos és kenus programok a vízisport szerelmeseinek kínálnak izgalmakat.
A legrégebbi nemzeti park a Banff Nemzeti Park, korábban Sziklás-hegység Park néven volt ismert. Tökéletes fekvése és a mindig tiszta Moraine-tó miatt a nyaraló családok kedvenc helye. Vancouveri kirándulásunk alkalmával feltétlenül látogassunk el ide!
 
A Nagy-Tavak vidéke ugyancsak kedvező programokat és csodás természeti látnivalókat ígér, ezért is nehéz eldönteni, melyik vidék városába utazzunk. Ha azonban Torontóra esik a választás, az 1885 óta közkedvelt Niagara biztos a kötelező látnivalók között sorakozik majd.
 
Kanada, az USA-hoz hasonlóan, különböző kultúrák olvasztótégelye, mégis az itt élők országuk függetlensége óta próbálják egyedülállóvá tenni. Itt nem építenek egymásra hatalmas toronyépületeket, nem szeretik a zsúfoltságot és a túlzott modernitást. Rengeteg zölddel találkozunk a városokban is, hiszen a kanadaiak szeretik a friss levegőt.
Fedezze fel Kanada számtalan szépségét, tanuljon angolul Vancouverben vagy Torontóban! 

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső