Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Bolíviában

Dél-Amerika "Tibetje"

Spanyol Bolíviában


Nem véletlenül kapta Bolívia a fenti mottót, hiszen a déli félteke legmagasabban fekvő és legelszigeteltebb országáról van szó. De folytassuk a legek sorát: La Paz a legmagasabban fekvő főváros, a Peruval határos Titicaca-tó a világ legmagasabban fekvő hajózható tava, a Salar de Uyuni a föld legkiterjedtebb sósivataga, az indián őslakosság aránya (,mely a népesség 55%) Dél-Amerikában itt a legnagyobb és az igazsághoz tartozik az is, hogy Dél-Amerika legszegényebb országa Bolívia, azonban csak és kizárólag akkor, ha az anyagiak jelentik a gazdagság mérőfokát.

Kulturális sokszínűsége, a nagyban különböző tájai melyek az Amazon esőerdőtől az Andokig izgalmas látnivalókkal kecsegtetnek, és a rejtélyes ősi civilizációktól hátramaradt emlékek, egy rendkívül gazdag és izgalmas desztinációvá emelik Bolíviát azok számára, akik többet várnak, mint csupán képeslapok szép tájait.
 
Páratlan természeti szépség, színes ősi kultúrák, csendes városok, szinte érzékelhető ősi civilizációk - tömören ezekkel jellemezhetnénk Bolíviát. A csipkézett hegycsúcsoktól kezdve a hallucinogén sósivatagokon át a párás dzsungelekig és a vadvilággal bővelkedő pampákig, szemet gyönyörködtető látványt tár a látogató elé Dél-Amerika Tibetje. Csak tengert ne keressünk itt, elégedjünk meg a fenséges hegyek előtt elterülő Titicaca-tó látványával.
Mindezek ellenére és meglepő módon Bolívia még mindig távol esik a turisták legkedveltebb uticéljaitól, de éppen ezért azok számára, akik nem az utazási irodák divatos helyeit részesítik előnyben, a népességben Magyarországhoz közelítő ország, ritka élménnyel ajándékoz meg mindenkit.
 
 hogy Sucre, amely Bolívia alkotmány szerinti fővárosa, csokoládékülönlegességeiről is híres?


Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső