Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Német Tanfolyamok / Német Ausztriában

A turisták paradicsoma

Német Ausztriában


Az ország területének kétharmadát fenséges hegyvidék uralja. Az alpesi hegycsúcsok, a tavak és völgyek páratlan szépsége és a sokféle kitűnő sportolási lehetőség igazi turistaparadicsommá teszik Ausztriát. A számtalan kulturális esemény és történelmi emlék pedig felejthetetlen élményt nyújt minden korosztálynak.
 
 hogy Ausztria nemzeti jövedelmének felét az idegenforgalom teszi ki?
 
A turisztikai paletta igen széles körű: a téli sportok szerelmeseinek a hóborította lejtők és gleccserek, a túrázás kedvelőinek a fenséges hegyek, a csupán kikapcsolódásra vágyóknak a szépséges tavak partjai nyújtanak élményekben gazdag időtöltést. Kiválóan karbantartott sí- és szánkópályák, nyitott és fedett uszodák, valamint kulturált folyó- és tóparti strandok várnak minden látogatót az év minden napján. Jó tudni, hogy nem csak az üdülőközpontokban, de a tartományok mindegyikében is van valami invitáló a turistáknak: fesztiválok, gasztronómiai hetek és borpincék egyaránt.
 
Ausztria Európa egyik legmodernebb és leghatékonyabban kormányzott országa, ugyanakkor az osztrákok büszkén őrzik hagyományaikat, amely megmutatkozik abban is, hogy a hagyományos népviselet (Tracht) ma is elegáns városi és alkalmi öltözéknek számít, vagy hogy a legnépszerűbb napilap ma is az ókonzervatív Neue Kronen Zeitung. Egy másik osztrák különlegesség a Heuriger, az újbort árusító borospince, amelyből a legtöbbet Bécsben és környékén találjuk.
 
Ismerje meg Európa egyik legsportszeretőbb nemzetét, és fedezze fel a világ egyik zenei központját, tanuljon németül Ausztriában!

Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső