Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Argentínában

A tangó szülőföldje

Spanyol Argentínában


Szeretné megtanulni a csábító tangót? Szüksége van egy kis spanyol nyelvleckére? Mindig is szerette volna megnézni a híres pampákat? Egy igazi, szaftos marha steakre vágyik? Megnézne egy igazi szenvedélyes focimeccset Buenos Airesben a Boca Juniors stadionban? Argentína tárt karokkal várja!
 
A szél és a felhők, az ég és a tenger, a kalandorok és álmodozók földje ez az ország. Annak ellenére, hogy Dél-Amerikához tartozik, életmódjában és szokásaiban teljesen európai. A lakosságának legnagyobb része bevándorlókból áll: olaszok, spanyolok, németek, és nagyon sok magyar is Argentínában találta meg új hazáját.
 
A 37 millió lakosú és majdnem India területű ország olyan színes természeti pallettát kínál az ide látogatóknak, amelyet el sem tudunk talán képzelni: a Tó-vidék kékes-zöldes csillogó tavait, az esőerdők dús növényzetét, a meseszép Iguazu-vízesést, a dél-vidék döbbenetes látványt nyújtó Perito Moreno gleccserét, az állatvilág széles skáláját a különös lámaszerű „guanacos”-tól a flamingókon át a bálnákig és pingvinekig. Délen vár ránk az „Argentin Svájc”. Itt található Bariloche, amely igazi síparadicsommal várja a június-júliusban síelni vágyókat, hiszen ne felejtsük, hogy a déli féltekén járunk. Ha északabbra megyünk, és az Andok lábainál fekvő Mendozába látogatunk, ugyancsak fantasztikus síterepeket találunk.     
 
De itt találjuk a kietlen, forró sivatagokat is, amelyeknek monoton világát, gyarmati hangulatot idéző városkák, mint pl. Córdoba és hórihorgas kaktuszok színesítenek.
Argentína egyszerre derűs és bánatos, amelyet nemzeti tánca a tangó mind zenéjében mind mozdulataiban tükröz, mégis ez az a hely, amelyet egyszerűen látni kell!
 
hogy az argentinok nemzeti itala a „maté”, ami egy kesernyés gyógynövény tea, melyet speciális bögréből isznak speciális szívószállal. Legyenek otthon, munkahelyen vagy a szabadban a maté elhagyhatatlan!

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső